projekter

Vi laver produktioner til vidensformidling indenfor alle stofområder, fag og genrer.  Et projekt kan være en enkelt video, en serie af produktioner eller et stort tværmedielt koncept. 

Herunder kan du se eksempler på vidt forskellige projekter vi har lavet - og under hvert projekt kan du læse lidt om kundens ønsker og arbejdsprocessen hen imod det færdige produkt. 

STEM FOR VERDENSMÅLENE

STEM for verdensmålene giver elever på ungdomsuddannelserne et indblik i en ellers lukket forskningsverden. Gennem 10 videoer formidler unge forskere den nyeste forskning indenfor løsninger på klima- og miljøudfordringerne og eleverne får samtidig konkretiseret, hvordan et arbejdsliv kan se ud, hvis de vælger et arbejdsliv indenfor STEM-fagene

VIDEO

DTU


HVOR GÅR GRÆNSEN?

I Hvor går grænsen? får elever i udskolingen og på ungdomsuddannelserne et intimt indblik i, hvor komplekst seksuelt samtykke kan være og hvor vigtigt det er for alle involverede.  Eleverne agerer dommere i en voldtægtssag, hvor de skal tage stilling til, om den anklagede skal findes skyldig. Undervejs oplever de hvor store konsekvenser uenighed om seksuelt samtykke kan få

DILEMMASPIL

Levende Menneskerettigheder

Dreyers Fond

HISTORIEN OM EU

Podcasten Historien om EU tager elverne med tilbage i tiden og opleve et vigtigt stykke verdenshistorie. Bag det EU vi kender, ligger historier de fleste af os ikke kender til – en drøm om at der aldrig mere skal falde bomber over Europa, hvordan lille Danmark ryddede avisforsider i hele Europa og hvad energidrik har med det hele at gøre. 

PODCAST

DEO - Demokrati i Europa Oplysningsforbundet

VERDEN MED NYE ØJNE

I VERDEN MED NYE ØJNE rejser udskolingselever til Sri Lanka og møder en jævnaldrende pige, som viser dem nogle af de udfordringer hun og hendes land står overfor. Foran et enormt skraldebjerg, i en regnskov der bliver fældet og i en teplantage i bjergene, ser de FNs verdensmål med egne øjne. 

VIRTUAL REALITY

Makropol, Udenrigsministeriets Oplysningsbevilling

& Undervisningsministeriets udlodningsmidler


LOKALHISTORISK LYDVANDRING I NIVÅ

Hemmelige jødeoversejlinger under 2. verdenskrig, et dansk industrieventyr, enevældens konger og dronninger, krigsplaner mod Sverige og Danmarks historiens største kunstkup. Den fredelige forstad Nivå, gemmer på utrolige historier. 

På en gåtur rundt i det gamle Nivå med høretelefoner på, vækkes fortiden og de mennesker som levede der til live. 

LYDVANDRING

Aage og Johanne Louis-Hansens Fond


HVORDAN FUNGERER FN?

FN kan virke stort og uoverskueligt - og hvad laver de egentlig? I denne animerede explainer, får elever på 3,5 min et overblik over FNs opbygning og vigtigste funktioner.

Udgivet i forbindelse med FNs 75-års jubilæum.  

ANIMATIONSFILM

Mellemfolkeligt Samvirke og Hermod Lannungs Fond